Gå tilbage

Halvårsrapport 2024

Halvårets vigtige begivenheder med betydning for regnskabstallene

FasterOikos er en stærk lokalforankret, værdibaseret andelskasse, med hovedkontor i Astrup. Herudover har vi en afdeling i hjertet af København med fokus på finansiel inklusion og fattigdomsbekæmpelse.

FasterOikos har pr. 30.06.2024 et overskud på 8,2 mio. kr. mod et overskud på 5,6 mio. kr. i 2023 – svarende til en stigning på godt 2,6 mio. kr. for 1. halvår 2024. Dermed er andelskassen overordnet set foran budgettet for 2024. Det skyldes positive afvigelser på rente- og gebyrindtægter samt positiv tilbageførsel på nedskrivninger.

I første halvår har vi en stigning i udlån på 4,6% og forventer det fortsætter i andet halvår, så vi for året 2024 kan have en udlånsvækst på 7-8%.

Vi kan konstatere, at kundetilstrømningen er fortsat, fordi vi er en ”sikker havn” for kunderne, når de har brug for faste rådgivere, faglig ordentlig kommunikation og samarbejde med rådgiveren.

I FasterOikos er der stor tilfredshed med vores kunders gode bonitet og dermed deres mulighed for realkreditfinansiering og normal nedbringelse med deres lånefaciliteter.

Læs rapporten her