Halvårsrapport 2024

Halvårets vigtige begivenheder med betydning for regnskabstallene

FasterOikos er en stærk lokalforankret, værdibaseret andelskasse, med hovedkontor i Astrup. Herudover har vi en afdeling i hjertet af København med fokus på finansiel inklusion og fattigdomsbekæmpelse.

FasterOikos har pr. 30.06.2024 et overskud på 8,2 mio. kr. mod et overskud på 5,6 mio. kr. i 2023 – svarende til en stigning på godt 2,6 mio. kr. for 1. halvår 2024. Dermed er andelskassen overordnet set foran budgettet for 2024. Det skyldes positive afvigelser på rente- og gebyrindtægter samt positiv tilbageførsel på nedskrivninger.

I første halvår har vi en stigning i udlån på 4,6% og forventer det fortsætter i andet halvår, så vi for året 2024 kan have en udlånsvækst på 7-8%.

Vi kan konstatere, at kundetilstrømningen er fortsat, fordi vi er en ”sikker havn” for kunderne, når de har brug for faste rådgivere, faglig ordentlig kommunikation og samarbejde med rådgiveren.

I FasterOikos er der stor tilfredshed med vores kunders gode bonitet og dermed deres mulighed for realkreditfinansiering og normal nedbringelse med deres lånefaciliteter.

Herunder kan du læse halvårsrapporten for 2024.

Halvårsrapport 2024

Som kunde hos Faster får du ...

ikon
Nærhed og indlevelse

Forståelse for dine forventninger og behov.

ikon
Kompetent, relevant og hurtig ...

Rådgivning af dygtige medarbejdere, hvor du oplever tryghed og dine behov som midtpunkt.

ikon
Moderne tilgang

Vi gør en dyd ud af god personlig service, men tilbyder også selvbetjening via PC, tablet og smartphone.